Partners

De Universiteit van de Toekomst opent haar deuren! Zie: www.universiteitvandetoekomst.com

Ik werk samen met andere zelfstandige HRD professionals die door actieve samenwerking en uitwisseling hun deskundigheid inzetten binnen organisaties.

Samenwerking met partners maakt het voor mij mogelijk dat ik kan staan voor:

Aangenaam kennismaken!

 John Biemans – Transferium 5
 Expert in Virtual Action Learning, HRD professional
DSC_5386 b  ‘Toekomstgericht zijn vind ik de uitdaging waar veel organisaties voor staan. Daarom ben ik mezelf gaan specialiseren in Virtual Action Learning en werkvormen gericht op de 21st century. Nieuwe toetreders op de markt zijn opgegroeid met technologie en kiezen voor organisaties die daarbij aansluiten. Over de hieraan gerelateerde vraagstukken ga ik graag met u in gesprek.
Een van mijn sterkere punten is samenwerking en verbinding maken op alle niveaus binnen een organisatie. Om dit te realiseren staat bij mij de relatie centraal en wordt het resultaat nooit uit het oog verloren. Ik heb veel ervaring opgedaan in de sales en de bancaire sector, ook ben ik bekend met de zorgsector. Voor mij kenmerkende competenties zijn integriteit, flexibiliteit, individugericht leiderschap, sociale interactie, creativiteit, klantgerichtheid, vakkundigheid/ marktgerichtheid, overtuigingskracht, luisteren en sensitiviteit, digitaal vermogen.’
nl.linkedin.com/in/johnbiemans


Sasja Sporken – de Vries

Opleidingskundige en Sociaal psycholoog met ervaring en expertise in het werkveld mbo en hbo. Rollenspelacteur t.b.v. trainingen.
IMG_7657
‘Adviseren, ontwikkelen, trainen en coachen doe ik met veel enthousiasme op een professionele manier. Ik heb hierbij een mensgerichte aanpak en door mijn analytische kwaliteiten en een actieve luisterhouding ben ik in staat behoeften om te zetten naar concrete oplossingen. Mijn organisatietalent zorgt ervoor dat ik doelgericht van het begin tot het eind onderwijs- en opleidingskundige (beleids)projecten kan realiseren. Thema’s waarvoor ik mijn expertise en kwaliteiten graag inzet zijn toetsing, (digitale) beoordeling, EVC, curriculumontwikkeling, competentieontwikkeling, accreditatie, afstudeertrajecten, blended learning, elektronische leeromgevingen en digitale portfolio’s’.
nl.linkedin.com/in/sasjasporkendevries


Asha Dijkstra
Onderwijskundig adviseur, ontwikkelaar en trainer in het werkveld HBO.
Asha-pasfoto‘Mijn aandachtsgebieden in mijn werk betreffen beleidsadvisering, Toetsing en beoordelen, Curriculumontwikkeling en de inzet van diverse werkvormen. Werkend leren. Kwaliteitsborging van de professionalisering docenten in onderzoeksvaardigheden. Ik ben analytisch en werk graag met teams aan concrete doelen die voor de praktijk realistisch en uitvoerbaar zijn. De transfer naar de dagelijkse onderwijspraktijk leg ik door met veel voorbeelden te werken en theorieën te vertalen naar de praktijk, met als doel kwaliteitsverbetering binnen de onderwijsinstelling.’
nl.linkedin.com/pub/asha-dijkstra/1b/47a/74b

Ruby de Jong – Career Coaching & Training (RC&T)
Interim project manager en Coach
Omschrijving volgt

Gaby Gerritsen – van Swieten
Opleidingskundige, gespecialiseerd in de kwaliteitsslag van het mbo onderwijs
Omschrijving volgt

Alle rechten voorbehouden Login